Oldalak

2012/07/20

TITOK Klub a SZIN-en

A szegedi egyetemi zöld kör, a TITOK Klub a MOSTart NKKE által pályázatot nyújtott be az idei Szegedi Ifjúsági Napokon való részvétel támogatására. A napokban értesültünk a hírről, amit nagy örömmel fogadtunk, amely szerint  pályázatunkat támogatják és programunkkal megjelenhetünk a SZIN Zöldplaccán.

Tervezett programok:


- Zöld Actyviti: környezettudatos, fogalmakat, tárgyakat, jelenségeket lehet elmutogatni, körülírni, stb. (ezeket kártyák tartalmazzák) Ez vicces tud lenni és megmozgatja a látogatókat.


- Mobil hulladék szelektivizálás, kicsiben: Van egy kicsi mobil, hulladék szelektivizáló rendszerünk ezt lehet kipróbálni, hozzá hasznos információkkal szolgálunk. Mit miért, hová kell dobni a szelektív gyűjtés során. Itt hulladék megelőzési információk is.

- Papír masé és szúnyogcsapda készítés: Egyedi zöld emléktárgyakat lehet készíteni a hulladékmegelőzés és hasznosítás jegyében, a szúnyogcsapda különösen hasznos lehet.

TITOK Klub Információk: Zöld kiadványok, információk, szervezetünkről, környezettudatosságról, különböző tesztek, ingyenes környezeti tanácsadás. A jó tesztekért hasznos apró ajándékot adunk, illetve a látogatók által készített eszközök elvihetők.

- Fotózkodás a „Zöld” T-Rex társaságában: Lehetőség lesz egy PET palackokból készült T-Rex társaságában, ill. tagjainkkal fotózkodni, a képeket a látogatók részére bocsátjuk díjmentesen.

- Moha grafiti bemutatása: Zöld gerillamarketing egyik környezetbarát eszközének bemutatása.

- Egyéb hulladékhasznosítási lehetőségek bemutatása: Lehetőségeinkhez mérten, igyekszünk bizonyos fokú változatosságot biztosítani.

A rendezvényen programunk, kizárólag zöld célokat szolgál!

Ezúton is köszönjük a SZIN szervezőinek, hogy teret adnak számunkra!

A programváltoztatás lehetőségét fenntartjuk!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk 2012.augusztus 22-től 26-ig a SZIN-en a Zöldplaccon a standunknál!

A Szegedi Ifjúsági Napokon való részvételünk, a Zöld Lépések Program része, amely az Európai Bizottság támogatásával valósult meg.Írta: Vörös Sándor

Nincsenek megjegyzések: