Oldalak

2012/07/03

Nyári Csere- Bere Nap az SZTE-n

Csere- Bere Napot szervez a Tevékeny Ifjak a Természet Oltalmáért és a Közösségért (TITOK Klub), a József Attila Tudományi és Információs Központ előterében 2012. július 4 -én 9: 30 és 17: 30 óra között. A rendezvénnyel az egyetemi zöld kör tagjai arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy nagyon sok még használható, de már megunt tárgyunk válik hulladékká.  A lényeg, hogy a megunt tárgyaink helyett olyat találjon, amire valóban szüksége van. Így nem kell újra költenie, és a régi se kerül a kukába.
Kinőtt ruhák, kiolvasott könyvek, ékszerek, játékok, háztartási eszközök, lakberendezési mütyürök találnak gazdára a rendezvény során. 

A szervezők olyan állapotú tárgyakat várnak, amilyeneket Te is szívesen hazavinnél! Itt nem lesz szükséged pénzre, a börze szigorúan csere- bere alapú. Az el nem kelt tárgyakat az Egyetemi Lelkészséghez, illetve a Karitász által rászorulókhoz továbbítjuk.
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Nyári Csere- Bere Nap a Zöld Lépések (Green Steps) Program része, amely az Európai Bizottság támogatásával valósul meg.

Nincsenek megjegyzések: